Čaje Harney & Sons v prodeji

Spolek » Blog » Čaje Harney & Sons v prodeji

Firma Harney & Sons se pyšní tím, že může nabízet sypané čaje v perfektních hedvábných sáčcích. Kvalita sypaného čaje se tak snoubí s přednostmi praktických sáčků, tato technologie totiž splňuje požadavky i těch nejnáročnějších milovníků čaje.

Další čaje na www.zespolku.cz

English Breakfast

Náš English Breakfast má starobylý původ. Jeho stopy vedou až k čajům, které Angličané s oblibou pili v 18. století. Je to 100% čínský černý čaj keemum, výborný podávaný s mlékem a cukrem.

Dragon Pearl Jasmíne

Výborný jasmín! Nádherné zelené a bílé perličky! Chuť a vůně jsou vznešené. Květinové rysy jsou perfektně vyrovnané.

Paris

Směs připomínající jednu z nejpopulárnějších pařížských směsí. Je to černý čaj se stopou citronového bergamotu.

Chamomile Herbal

Egypt nám poskytuje nejkvalitnější heřmánek, ze kterého používáme pouze květy - nic jiného. Tak vzniká čaj s určitou jasnou příchutí - ani slabý ani vodový. Zákazníci tvrdí, že náš heřmánek má neobvykle silnou, svěží vůni, která jim připomíná vůni zelených jablek. Heřmánek se již léta podává jako prostředek na uklidnění.

Bangkok

Vynikající zelený čaj s citronovou trávou, zázvorem a kokosem.

Hot Cinnamon Sunset

Směs černých čajů, skořice, pomerančů a sladkého hřebíčku

African Autumn

má chuť rooibosu se stopami pomeranče a brusinek.

Indian Nimbu

Nimbu je hindský název pro citrón a ten, dohromady s karamelovou chutí, byl přidán do Darjeelingu, aby vznikl tento skvělý čaj.

White Peach

Svěží čínský bílý čaj s příchutí broskví. Bez kofeinu.

Vanilla Comoro

Bezkofeinová verze našeho oblíbeného vanilkového čaje. Nyní si můžete z plna hrdla vychutnat tento „zákuskový“ čaj, a přesto se krásně vyspíte.

Big Red Sun

Tento čaj nabízí ideální způsob jak začít slunečný letní den. Jedná se o směs ceylonského Kenilworth a keňské Milima.

Peach Ginger Twist

Oblíbený doplněk ochucených černých čajů, tato směs kombinuje vůni čerstvých broskví se zázvorem. Obsahuje dokonce kousky opravdové broskve a zázvoru.

Yellow and Blue

Vynikající směs heřmánku, levandule a obilných květů.

Wedding Tea

Svatební čaj v elegantním balení je směsí bílého čaje Mutan, trošky citronu a vanilky a plátky růží. Oblíbený jako svatební dárek.

Peach Ginger Twist Harney & Sons.jpg